Eerste keer gebruiken

Start

Wat leuk dat je start met Prowise Learn! Je kan jouw kind gemakkelijk handmatig invoeren. Maak je al gebruik van één van onze producten? Dan hoef je kinderen niet opnieuw in te voeren. De kinderen moeten enkel gekoppeld worden aan het nieuwe product. Ga hiervoor naar: 2. Kinderen aan een product koppelen.

1. Nieuwe kinderen invoeren

Heb je nog geen kinderen ingevoerd? Volg dan dit stappenplan:

• Log in met je eigen inloggegevens bij Prowise Learn.
  • Zodra je bent ingelogd klik je bovenaan op Beheer > Gebruikers Toevoegen.
  • Klik nu op Handmatig gebruikers invoeren.
  • Klik vervolgens op het tabblad Speler.

• Vul nu de gegevens van je kind in. Let op: gebruik geen leestekens, dat geeft problemen met inloggen.
    • Bijvoorbeeld: Vul Leon i.p.v. Léon in.
    • Bijvoorbeeld: Vul d Amie i.p.v. d’Amie in.
  • Je kunt bij Speler toewijzen een speler koppelen of ontkoppelen aan een licentie.
  • Klik op Opslaan.
  • De inloggegevens van je kind vind je onder Beheer > Wachtwoorden Spelers.

2. Een extra ouder-account aanmaken

Wil je een extra ouder account aanmaken? Volg dan deze stappen:

• Log in met je eigen inloggegevens bij Prowise Learn.
  • Zodra je bent ingelogd klik je bovenaan op Beheer > Gebruikers.
  • Klik op het tabblad Ouders.
  • Klik onderaan het scherm op Nieuwe Ouder.
  • Vul alle velden in en klik op Opslaan.