Uitleg Groeikaart

Spel

Groeikaart

Hier vind je jouw scores en meer informatie over hoe je hebt geoefend.

 

 

Je score in een spel wordt weergegeven met sterretjes. Je kunt maximaal 10 sterren halen, dat betekent dat je alle opgaven binnen het spel kunt oplossen. Een score van 5 sterren betekent dat je de helft van alle opgaven goed kan beantwoorden. Het aantal sterren laat ook zien in welk spel jij uitblinkt ten opzichte van de andere spellen die je gespeeld hebt.

Onder de sterren staat nog een score. Deze score loopt van 1 tot 1000. De scores 300, 500 en 800 zijn gekoppeld aan groep 3, 5 en 8. Een score van bijvoorbeeld 500 betekent dat je het gemiddelde niveau van eind groep 5 hebt.

Als je op de plus klikt achter een spel krijg je nog meer informatie over hoe je dit spel hebt gespeeld. Je ziet de droomopgaven en nachtmerries.

Droomopgaven en nachtmerries

Droomopgaven zijn opgaven die je erg goed gemaakt hebt. Je ziet de vraag, je antwoord dat overeenkomt met het goede antwoord en de tijd die je erover gedaan hebt.

De nachtmerries zijn de opgaven die je moeilijk vond. Kijk hier goed naar! Misschien zie je wel wat er fout ging. Anders vraag je een ander om hulp.

Het kan zijn dat je een fout antwoord gaf, of dat je te laat antwoordde of op het vraagteken gedrukt hebt.

Soms krijg je geen droomopgaven en nachtmerries omdat je het spel te lang niet gespeeld hebt. Sommige spelletjes hebben geen droomopgaven en nachtmerries.

Misschien ook interessant: