Videouitleg

Backend

Videouitleg voor onze producten

Naast onze uitgebreide handleidingen hebben we ook nog enkele instructievideo’s. In deze video’s leggen we stap-voor-stap de belangrijkste handelingen voor u uit.

We hebben de volgende stap-voor-stap instructievideo’s voor u:

Eén speler toevoegen

In deze video leggen we uit hoe u één speler per keer toe kunt voegen. Maakt u gebruik van Edex? Dan hoeft u enkel een nieuw Edexml bestand te importeren om een speler toe te voegen via: Beheer – Nieuwe spelers (Edexml). In alle andere gevallen kunt u deze video bekijken of de instructie teruglezen in onze handleiding.

Meerdere spelers toevoegen

Meerdere spelers tegelijk invoeren kunt u op twee manieren doen: met een EDEX-bestand of met behulp van een Excel-bestand. Indien u met Edex werkt hoeft u enkel een nieuw Edexml bestand te importeren om een speler toe te voegen via: Beheer – Nieuwe spelers (Edexml). De laatste optie leggen we in deze video voor u uit.

Resultaten inzien

Onze producten hebben een uitgebreide resultaten rapportage welke gebruikt kunnen worden als handvatten voor instructie. We leggen u stap-voor-stap uit hoe u deze resultaten kunt inzien per groep, klas of individuele speler.

Oefenwebscores

Spelinstellingen

We bieden ouders, docenten en beheerders de mogelijkheid om zelf te bepalen welke spellen zichtbaar zijn in de spelomgeving van de speler(s). Dit kunt u doen middels de spelinstelling. Zo maakt u voor iedere speler een speelomgeving op maat.

Vakantiemodus

Tijdens vakanties of kampweek kunt u de spelomgeving tijdelijk op ‘pauze’ zetten middels de vakantiemodus. Spelers kunnen dan wel doorspelen, maar er zal geen verval plaatsvinden. Dit voorkomt dat spelers benadeeld worden na de vakantie.